Clubactie Rabobank de Kempen

Beste inwoners van de Kempen en vrienden van het Kompas

De inschrijving van onze vereniging voor de Rabobank Clubkas Campagne bij de Rabobank is positief beoordeeld!! Hierbij ontvangen wij als Stichting Kompas Bladel de definitieve goedkeuring van de deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank De Kempen

Waarom doen wij mee?

Kompas Bladel wil een centrale rol blijven spelen in Bladel. Ons doel is gericht op het bieden van een zo breed mogelijk van activiteiten voor senioren en mensen zonder betaald werk. Naast het leren en ontwikkelen onbenutte talenten staat elkaar ontmoeten steeds centraal. Met de opbrengst van de clubactie hopen te kunnen beginnen met de renovatie van de toiletgroep van ons gebouw.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de Rabobank De Kempen kunnen stemmen van 27 september 2019 tot 11 oktober 2019. Je ontvangt hiervoor uiterlijk op 26 september een stemkaart per post. Ieder lid mag vijf stemmen verdelen over de clubs die zich hebben ingeschreven.

U geeft toch ook één of meer stemmen aan het Kompas.

Hebt u een stemkaart gekregen maar u weet niet hoe u moet stemmen kom dan gewoon even langs. Wij helpen u graag uw stem uit te brengen, ook als u een andere vereniging wilt steunen.

Comments are closed.